top of page

lintu sininen

helmikuussa 2019 ilmestyvän Lintu sininen -teoksen voit tilata jo ennakkoon 

  • Facebook Social Icon
Lintu Sininen kansikuva markkinointi.jpg

Auta Lintu Sininen lentoon ryhtymällä kulttuurikummiksi!

 

Lintu Sininen -lastenkulttuurihanke herättää henkiin Zacharias Topeliuksen rakastetun satunäytelmän satukirjan ja musiikin muodossa. Voit auttaa hankkeen toteutumista ryhtymällä sille kulttuurikummiksi. Hankkimalla kirjan ja musiikkilevyn sisältävän Lintu Sininen -teoksen ennakkoon kampanjan kautta mahdollistat ainutlaatuisen lapsille suunnatun taidekokonaisuuden toteuttamisen.

Teoksen sisältämä musiikkilevy tuotetaan ja kustannetaan omarahoitteisesti. Teoksen sisältämällä äänilevyllä sellisti Jussi Makkonen, pianisti Nazig Azezian ja Vaasan kaupunginorkesteri James Lowen johdolla tulkitsevat Jonne Valtosen säveltämän Lintu Sininen -teoksen. Sävellystilausta ja äänitteen tuottamista ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto ja Madetoja-säätiö. Kampanjan kautta tulevilla varoilla rahoitetaan Vaasan kaupunginorkesterin levytyskustannusten osuus, joka on noin 10 000 euroa. 

Lasten klasari ry ohjaa kampanjan tuotot Lintu Sininen -projektiin. Voit osallistua kampanjaan, ryhtyä kulttuurikummiksi ja tilata ennakkoon helmikuussa ilmestyvän Lintu Sininen -kirjan ja levyn täyttämällä alla olevan lomakkeen ja lähettämällä sen meille. Lähetämme laskun sähköpostiisi, kirjan ja levyn saat ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen kevään 2019 aikana.

Lintu Sininen -teos (kirja + levy) 40 € sisältäen toimituskulut.

Tilauksesi on lähetetty. Lämpimät kiitokset!

bottom of page