top of page

SUOMI 100 -KAMPANJA

LAPSET VAILLA LAADUKASTA TAIDEKASVATUSTA? VOIT VAIKUTTAA.

LAHJOITTAMALLA 20€ MAHDOLLISTAT KLASSISEN MUSIIKIN KONSERTTIELÄMYKSEN 20 LAPSELLE. SUOMI 100 – TAVOITE: PUOLI MILJOONAA LASTA JA NUORTA SIBELIUS-KONSERTISSA        KAMPANJAAN!

Lasten klasari ry perustettiin tammikuussa 2016 ylläpitämään, vaalimaan, tukemaan, edistämään ja kehittämään taidekasvatusta erityisesti lasten ja nuorten parissa Suomessa ja ulkomailla.

 

Vuoden 2016 aikana Lasten klasari on tukenut noin 40 konsertin toteutusta päiväkodeissa ja kouluissa pääkaupunkiseudulla, Satakunnassa, Savossa, Pohjanmaalla, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa. Palaute konserteista on ollut poikkeuksellisen innostunutta.

 

“Sydämelliset kiitokset tämän aamun konsertista päiväkodissamme. ’Pökerryttävän ihana konsertti’, kommentoi eräs 6-vuotias tyttö aamun konserttia. Hän aikoo ryhtyä isona viulistiksi, koska sello on hänen mielestään hennolle naiselle vähän liian iso, vaikka sen ääni onkin niin ihana." Palaute keravalaisesta päiväkodista

 

Sellisti Jussi Makkosen ja pianisti Nazig Azezianin koulu- ja päiväkotikonserteissa on ollut vuodesta 2010 alkaen lähes 400 000 lasta ja nuorta kuulijaa, joista suurimmalle osalle konsertti on ollut ensimmäinen kosketus taidemusiikkiin. Lasten klasari ry:n tavoitteena on saavuttaa Makkosen ja Azezianin Sibelius – aiheisella tarinallisella konsertilla 500 000 lasta ja nuorta vuoden 2017 loppuun mennessä, kun itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta.

 

"Jussi Makkosen ideoimat ja työryhmänsä kanssa toteuttamat klassisen musiikin koulukonsertit ovat mielestäni onnistuneinta musiikkikasvatustyötä, mitä kouluissamme on viime vuosina tehty koulujen oman musiikkikasvatuksen tukena."                 Jorma Hynninen

 

Lasten klasari ry pyrkii mahdollistamaan konsertin esimerkiksi sellaisiin päiväkoteihin ja kouluihin, joilla ei muuten olisi taloudellisia mahdollisuuksia tarjota konserttia lapsilleen. Voit liittyä Lasten klasariklubin jäseneksi ja olla näin tukemassa tätä arvokasta taidekasvatusyötä.

Jokainen lahjoitettu euro mahdollistaa konsertin tarjoamisen yhdelle lapselle, joten liittymällä Lasten klasariklubin kannatusjäseneksi ja maksamalla 20 € suuruisen vuosittaisen jäsenmaksun mahdollistat konserttielämyksen 20 uudelle lapselle ja nuorelle. LIITY TÄSTÄ

  • Facebook Social Icon
bottom of page